Ons verhaal

Met een gLImlach uit ons bed

Wij komen al sinds 2015 met een glimlach uit ons bed. Omdat we ons dagelijks bezig mogen houden met innovatie en verandering bij organisaties in de breedste zin van het woord. in 2015 is dat is dat begonnen met Jong&Fris. Met Jong&Fris stimuleren we ontwikkeling bij organisaties met inzet van professionals die jong van geest zijn maar fris van doen. Sinds 2018 begeven we ons ook in de wereld van Virtual Reality. Na e-learning is Virtual Reality de volgende stap op het gebied van ervaren, leren en ontwikkelen. Omdat het 360 graden video’s/simulaties zijn, heeft het een grote emotionele impact op de gebruiker, dat een positief effect heeft op de beleving.

Wij halen onze inspiratie uit aantal toffe organisaties: Semco (als eerste die zelfsturing tot kunst heeft verheven), Tesla (grensverkennend en rebels), Coolblue (alles voor een glimlach) en Intuit (zorg ervoor dat je een awesome organisatie bent). Dat streven wij ook na.

De methodologie (storytelling, scrum) of technologie (virtual reality) is nooit leidend, maar ondersteunend in onze aanpak. Wij werken co-creatief met onze klanten en in netwerkverband met onze productiepartners.

Vraag een demo aan!

Om een goed beeld en een gevoel te krijgen van de mogelijkheden van Virtual Reality tonen wij u een passende demo voor uw type organisatie of vakgebied en beantwoorden wij al uw vragen. U kunt zelf een demo inplannen via de onderstaande knop.

‘Je weet het pas als je het ziet’ – Johan Cruijff