Ons verhaal

Met een gLImlach uit ons bed

Sinds 2015 werken wij met diverse (semi-)overheidsorganisaties aan een vorm van verandering.  Dat begon destijds in de vorm van een adviesbureau (Fris Vooruit, voorheen Jong&Fris) en sinds 2018 doen we dat tevens met VR. Daardoor hebben we veel inhoudelijke kennis opgedaan over de huidige verandervraagstukken waar het onderwijs, woningcorporaties, gemeenten, provincies en waterschappen voor staan. 

Corona heeft de organisaties bewust gemaakt van het feit dat leren op afstand wellicht het nieuwe normaal zou kunnen worden. E-learning is daar een voorbeeld van. Na e-learning is Virtual Reality de volgende stap op het gebied van ervaren, leren en ontwikkelen. Omdat het 360 graden video’s of interactieve simulaties zijn, heeft het een grote emotionele impact op de gebruiker. Dat heeft vervolgens een positief effect op de ervaring van de training.

Onze ervaring leert dat door een VR bril daadwerkelijk op te zetten en bijna letterlijk in een andere wereld te stappen, ervaringen langer blijven hangen, vergeleken met een klassikale vorm van doceren of e-learning.

Met veel plezier en enthousiasme ontwikkelen wij samen met onze partners en klanten uitdagende trainingen en belevingen, waar mensen WOW op zeggen en waar ze daadwerkelijk (nieuwe) vaardigheden mee kunnen opdoen. 

Vraag een demo aan!

Om een goed beeld en een gevoel te krijgen van de mogelijkheden van Virtual Reality tonen wij u een passende demo voor uw type organisatie of vakgebied en beantwoorden wij al uw vragen. U kunt zelf een demo inplannen via de onderstaande knop.

”A mind that is stretched by a new experience can never go back to its old dimensions – Oliver Wendell Holmes, Jr.